חומרים:
½ ק"ג בשר טחון
10 פרוסות דקות של כתף
10 פרוסות דקות של גזר
10 פרוסות מלפפון חמוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגולים
בצל חתוך לקוביות
כף חרדל
שמן זית
כף ברנדי
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
½ כוס פיסטוקים קלויים טחונים
אופן ההכנה:
1. מפזרים שכבה דקה של בשר טחון על פרוסה של כתף, מעליה מניחים פרוסת גזר ופרוסת מלפפון חמוץ. מורחים מסביב בחרדל ומגלגלים לרולדה. מהדקים עם קיסם או בעזרת חוט
2. יוצקים למחבת מעט שמן זית וכף ברנדי ומטגנים כל רולדה משני צדיה
3. בסיר נפרד מטגנים בצל, סלרי, קוביות גזר. מניחים את הרולדות, מתבלים במעט מרק עוף, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד כמה דקות
4. כשהתבשיל מוכן מפזרים מעל הרולדות את הפיסטוקים המטוגנים ומגישים.