רולדה אנטריקוט בעשבי תיבול

חומרים:½ 1 ק"ג אנטריקוטנענע, רוזמרין, בזיליקום, קורנית שוםשמן זיתאבקת מרק עוףפלפל שחור גרוסאופן ההכנה:שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים ומורחים על האנטריקוט. מכניסים את הנתח לתנור ומחממים ל-200 מעלות למשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות למשך 40 דקות נוספות. מוצאים את הנתח מהתנור, בודקים אם הוא מוכן (זה תלוי בגודלו). טיפ: אפשר לאכול חם, ואפשר גם לאכול גם קר ופרוס כמו פסטרמה.

חומרים:
½ 1 ק"ג אנטריקוט
נענע, רוזמרין, בזיליקום, קורנית
שום
שמן זית
אבקת מרק עוף
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים ומורחים על האנטריקוט. מכניסים את הנתח לתנור ומחממים ל-200 מעלות למשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות למשך 40 דקות נוספות. מוצאים את הנתח מהתנור, בודקים אם הוא מוכן (זה תלוי בגודלו).


טיפ: אפשר לאכול חם, ואפשר גם לאכול גם קר ופרוס כמו פסטרמה.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר