אוסובוקו עגל בנוסח מילאנו

חומרים:4 פרוסות של אוסובוקו לבן איכותימלח ופלפל שחור4 כפות קמח5 כפות שמן זית משובח40 גרם חמאה2 בצלים2 שיני שום2 גזרים1 גבעול סלרי2 גבעולי טימין1 עלי דפנה1 פלח קליפת לימון1 כוס יין לבן יבש1 כוס מרק בשר3 עגבניות1 כף רסק עגבניות לגרמולטה: 4 שיני שום קליפה מגוררת מ- 1 לימון2 כפות פטרוזיליה קצוצההכנה:מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל, מקמחים. מחממים בסיר שמן וחמאה ומשחימים את הבשר משני הצדדים. קוצצים את הבצל, שום, גזר וסלרי ומוסיפים לסיר. מתבלים בטימין, עלי דפנה, קליפת לימון, יין, ומוסיפים את המרק.חותכים עגבניות קלופות לקוביות קטנות. מוסיפים לסיר ביחד עם רסק העגבניות.מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪12-18 בפברואר 2006

חומרים:
4 פרוסות של אוסובוקו לבן איכותי
מלח ופלפל שחור
4 כפות קמח
5 כפות שמן זית משובח
40 גרם חמאה
2 בצלים
2 שיני שום
2 גזרים
1 גבעול סלרי
2 גבעולי טימין
1 עלי דפנה
1 פלח קליפת לימון
1 כוס יין לבן יבש
1 כוס מרק בשר
3 עגבניות
1 כף רסק עגבניות
לגרמולטה:
4 שיני שום
קליפה מגוררת מ- 1 לימון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

הכנה:
מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל, מקמחים.
מחממים בסיר שמן וחמאה ומשחימים את הבשר משני הצדדים.
קוצצים את הבצל, שום, גזר וסלרי ומוסיפים לסיר.
מתבלים בטימין, עלי דפנה, קליפת לימון, יין, ומוסיפים את המרק.
חותכים עגבניות קלופות לקוביות קטנות. מוסיפים לסיר ביחד עם רסק העגבניות.
מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.


ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר