קדירת פארסניפ עם כבש ועגבניות

מצרכים:500 גרם פארסניפ קלוף וחתוך לקוביות 500 גרם בשר כתף כבש (או בשר בקר לקדירה) חתוך לקוביות כרישה קצוצה 2 שיני שום 8 עגבניות גדולות קצוצות או קופסא של עבגניות קצוצות ½ כפית מלח ½ כפית סוכר פלפל לבן כוס יין אדום יבש מעט שמן זית אופן ההכנה:סוגרים את קוביות הבשר בשמן זית חם מאוד בתוך סיר ומשחימים אותן מכל הצדדים. שומרים את הקוביות בקערה. לאותו סיר מכניסים את הכרישה ומטגנים עד שתתרכך. מוסיפים את היין ומרתיחים עד גמר הנוזלים. מוסיפים את הפארסניפ ומערבבים היטב. מוסיפים את הבשר, העגבניות והתבלינים ומערבבים . מביאים לרתיחה וממשיכים בבישול בסיר מכוסה, על אש נמוכה, כשעה וחצי. אם במהלך הבישול חסרים נוזלים, אפשר להוסיף מעט מים חמים.

מצרכים:
500 גרם פארסניפ קלוף וחתוך לקוביות
500 גרם בשר כתף כבש (או בשר בקר לקדירה) חתוך לקוביות
כרישה קצוצה
2 שיני שום
8 עגבניות גדולות קצוצות או קופסא של עבגניות קצוצות
½ כפית מלח
½ כפית סוכר
פלפל לבן
כוס יין אדום יבש
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
סוגרים את קוביות הבשר בשמן זית חם מאוד בתוך סיר ומשחימים אותן מכל הצדדים. שומרים את הקוביות בקערה.
לאותו סיר מכניסים את הכרישה ומטגנים עד שתתרכך. מוסיפים את היין ומרתיחים עד גמר הנוזלים. מוסיפים את הפארסניפ ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבשר, העגבניות והתבלינים ומערבבים . מביאים לרתיחה וממשיכים בבישול בסיר מכוסה, על אש נמוכה, כשעה וחצי. אם במהלך הבישול חסרים נוזלים, אפשר להוסיף מעט מים חמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר