מצרכים
ספריבס טלה במשקל של 1- 1.5 ק"ג
לרוטב
בצל סגול
כוסברה
נענע
לימונים קלופים וגולענים
שום
שמן זית
חומץ טוב
מלח ופלפל
ניתן להסיף קצת קליפת לימון
לימון, להגשה
אופן ההכנה
רוטב לימונענע
מערבבים את כל החומרים לרוטב במג"מיקס. מומלץ לשלב כמויות על פי הטעם. (ניתן לרכוש גם רוטב לימונענע מוכן).
מורחים ומעסים את הטלה ברוטב לימונענע.
עוטפים בנייר כסף.
צולים כשעה על הגריל בחום נמוך או בתנור בחום של 180 מעלות
מסירים את נייר הכסף וצולים עוד כ 10 דקות מכל צד.
מורידים את הבשר מהאש.
מורחים שוב רוטב לימונענע.
מוסיפים פלחי לימון ומגישים.