סופלאקי שפיץ צ'אך עם תערובת עשבים יווניים

רכיבים ל- 6 שיפודים 400 גרם קוביות שפיץ צ'אך בגודל של 2 x 2 ס"מ למישרה1 בצל קצוץ דק 6 כפות שמן זיתמיץ סחוט מ אחת וחצי לימון טריכפית נענע יבשהכפית מיורן יבש אחת וחצי כפות פטרוזיליה קצוצה טרייהמלח פלפל שחור לשיפוד:פלפל אדום טריבצל קטןמיץ לימון טריאופן ההכנה1. מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בתוכם את קוביות הצ'אך, לשעתיים בטמפרטורת החדר או למספר שעות במקרר.2. חותכים את הפלפל והבצל לקוביות בגודל קוביות הבשר. מוציאים את קוביות הצ'אך מהמרינדה ומשפדים על שיפודי מתכת/עץ, שהושרו במים לילה לפני למניעת שריפתם. יש לשפד קוביית בשר, בצל, פלפל וחוזר חלילה.3. לצלייה על האש: מניחים את השיפוד על-גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה מסובבים את השיפוד מידי פעם לקבלת צלייה אחידה מכל הצדדים. חשוב לשמור על מידת חום בינונית-נמוכה. במהלך הצלייה מושחים את הבשר במרינדה ולסיום, סוחטים מעל מיץ לימון טרי.הערה: מומלץ להוסיף מלח רק בתום הבישול, בהתאם לצורך, מאחר והבשר מנוקר ומוכשר

רכיבים ל- 6 שיפודים
400 גרם קוביות שפיץ צ'אך בגודל של 2 x 2 ס"מ

למישרה
1 בצל קצוץ דק
6 כפות שמן זית
מיץ סחוט מ אחת וחצי לימון טרי
כפית נענע יבשה
כפית מיורן יבש
אחת וחצי כפות פטרוזיליה קצוצה טרייה
מלח
פלפל שחור
לשיפוד:
פלפל אדום טרי
בצל קטן
מיץ לימון טרי

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בתוכם את קוביות הצ'אך, לשעתיים בטמפרטורת החדר או למספר שעות במקרר.

2. חותכים את הפלפל והבצל לקוביות בגודל קוביות הבשר. מוציאים את קוביות הצ'אך מהמרינדה ומשפדים על שיפודי מתכת/עץ, שהושרו במים לילה לפני למניעת שריפתם. יש לשפד קוביית בשר, בצל, פלפל וחוזר חלילה.

3. לצלייה על האש: מניחים את השיפוד על-גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה מסובבים את השיפוד מידי פעם לקבלת צלייה אחידה מכל הצדדים. חשוב לשמור על מידת חום בינונית-נמוכה. במהלך הצלייה מושחים את הבשר במרינדה ולסיום, סוחטים מעל מיץ לימון טרי.

הערה: מומלץ להוסיף מלח רק בתום הבישול, בהתאם לצורך, מאחר והבשר מנוקר ומוכשר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר