טלה בניחוח תרכיז ה"תמרינדי" על מצע פירה בטטה

מצרכים:8 יחידות צלעות טלה (טרי)1/4 כוס תרכיז טבעי "תמרינדי" חמוץ מתוק של חברת "אפקטבעי"3 יחידות בטטה2 בצליםטימין, שמן זית, 4 שיני שום, 50 גר' מחמאה.חומרי טעם: מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקטההכנה:1. משרים את הצלעות ב- 1/4 כוס תמרינדי, מעט פלפל שחור גרוס (לילה במקרר)2. מבשלים את הבטטה לאחר קילוף עם ½ כפית מלח וטימין (כ-15-20 דקות)3. קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית.4. מכינים פירה בטטה עם חומרי טעם ו- 4 שיני שום, מעט אגוז מוסקט, 50 גר' חמאה, מלח, פלפל, ומעט מהנוזל שהבטטה בושלה בו.5. מכינים את הצלעות על האש כ-3-4 דק' כל צד (לא יותר).הצעת הגשה:מזלפים את הקרם פירה במרכז הצלחת, מניחים את הצלעות (2 למנה) בצד הפירה. מעל המנה מפזרים מעט טימין ורכז התמרינדי של "אפקטבעי".

מצרכים:
8 יחידות צלעות טלה (טרי)
1/4 כוס תרכיז טבעי "תמרינדי" חמוץ מתוק של חברת "אפקטבעי"
3 יחידות בטטה
2 בצלים
טימין, שמן זית, 4 שיני שום, 50 גר' מחמאה.
חומרי טעם: מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט

ההכנה:
1. משרים את הצלעות ב- 1/4 כוס תמרינדי, מעט פלפל שחור גרוס (לילה במקרר)
2. מבשלים את הבטטה לאחר קילוף עם ½ כפית מלח וטימין (כ-15-20 דקות)
3. קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית.
4. מכינים פירה בטטה עם חומרי טעם ו- 4 שיני שום, מעט אגוז מוסקט, 50 גר' חמאה, מלח, פלפל, ומעט מהנוזל שהבטטה בושלה בו.
5. מכינים את הצלעות על האש כ-3-4 דק' כל צד (לא יותר).

הצעת הגשה:
מזלפים את הקרם פירה במרכז הצלחת, מניחים את הצלעות (2 למנה) בצד הפירה. מעל המנה מפזרים מעט טימין ורכז התמרינדי של "אפקטבעי".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר