סטייק אנטריקוט ברוטב פלפלת

חומרים: 5 נתחי סטייק אנטריקוט איכותי 1 כוס יין אדום1 כפית פלפל שחור גרוס1 כפית פלפל שחור שלם1 כפית פלפל ירוק שלם (גרגירים)1 כפית פלפל אדום (גרגירים)1 כף חרדל100 גר' מחמאה2 כפות ציר בקר קנור2 כפות קמח לבן1 כוס מים½ כוס שמנת צמחית אופן ההכנה:1. לצלות את הסטייקים על האש או במחבת מתאימה.2. בסיר נפרד יש להמיס את המחמאה. להוסיף את כל סוגי הפלפל ולטגן מעט. להוסיף את החרדל ולערבב. להוסיף את הקמח ולבחוש עד לקבלת מרקם חלק. להוסיף את היין, המים והציר, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק. 3. להביא לרתיחה ולצמצם עד לקבלת חצי מכמות הנוזלים. לצקת את השמנת הצמחית לרוטב, לכבות את האש ולערבב היטב. 4. לסדר את הסטייקים על צלחת הגשה, ולצקת מעליהם את רוטב הפלפלת.

חומרים:
5 נתחי סטייק אנטריקוט איכותי
1 כוס יין אדום
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פלפל שחור שלם
1 כפית פלפל ירוק שלם (גרגירים)
1 כפית פלפל אדום (גרגירים)
1 כף חרדל
100 גר' מחמאה
2 כפות ציר בקר קנור
2 כפות קמח לבן
1 כוס מים
½ כוס שמנת צמחית

אופן ההכנה:
1. לצלות את הסטייקים על האש או במחבת מתאימה.
2. בסיר נפרד יש להמיס את המחמאה. להוסיף את כל סוגי הפלפל ולטגן מעט. להוסיף את החרדל ולערבב. להוסיף את הקמח ולבחוש עד לקבלת מרקם חלק. להוסיף את היין, המים והציר, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.
3. להביא לרתיחה ולצמצם עד לקבלת חצי מכמות הנוזלים. לצקת את השמנת הצמחית לרוטב, לכבות את האש ולערבב היטב.
4. לסדר את הסטייקים על צלחת הגשה, ולצקת מעליהם את רוטב הפלפלת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר