ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - בשר
מתכונים לראש השנה
מתכונים - בשר

סטייק אנטריקוט ברוטב פלפלת

מאת השף של קנור


חומרים:
5 נתחי סטייק אנטריקוט איכותי
1 כוס יין אדום
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פלפל שחור שלם
1 כפית פלפל ירוק שלם (גרגירים)
1 כפית פלפל אדום (גרגירים)
1 כף חרדל
100 גר' מחמאה
2 כפות ציר בקר קנור
2 כפות קמח לבן
1 כוס מים
½ כוס שמנת צמחית

אופן ההכנה:
1. לצלות את הסטייקים על האש או במחבת מתאימה.
2. בסיר נפרד יש להמיס את המחמאה. להוסיף את כל סוגי הפלפל ולטגן מעט. להוסיף את החרדל ולערבב. להוסיף את הקמח ולבחוש עד לקבלת מרקם חלק. להוסיף את היין, המים והציר, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.
3. להביא לרתיחה ולצמצם עד לקבלת חצי מכמות הנוזלים. לצקת את השמנת הצמחית לרוטב, לכבות את האש ולערבב היטב.
4. לסדר את הסטייקים על צלחת הגשה, ולצקת מעליהם את רוטב הפלפלת.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים