צוואר טלה ממולא

המרכיבים (6 סועדים)צוואר כבש מפורק 2 יח' אורז 400 גרםבשר עגל משובח טחון 500 גרםבצל קצוץ 1מרווה קצוצה 2 כפותעגבניות קוביות 2 יחידותצנוברים 100 גרםשקדים טחונים גס 150שמן זיתמלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט טחון אופן ההכנה1. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון לטיגון קל. מוציאים מהמחבת ומערבבים אותו עם כל התבלינים, האורז, הצנוברים והשקדים וממתינים עד שמתקרר. מוסיפים את העגבניות והמרווה.2. מחלקים כל יחידת צוואר ל 3 חלקים. מתבלים אותם במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ממלאים בתערובת הבשר הטחון, מגלגלים ועוטפים בנייר כסף. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות עד שהבשר רך.

המרכיבים (6 סועדים)
צוואר כבש מפורק 2 יח'
אורז 400 גרם
בשר עגל משובח טחון 500 גרם
בצל קצוץ 1
מרווה קצוצה 2 כפות
עגבניות קוביות 2 יחידות
צנוברים 100 גרם
שקדים טחונים גס 150
שמן זית
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון לטיגון קל. מוציאים מהמחבת ומערבבים אותו עם כל התבלינים, האורז, הצנוברים והשקדים וממתינים עד שמתקרר. מוסיפים את העגבניות והמרווה.

2. מחלקים כל יחידת צוואר ל 3 חלקים. מתבלים אותם במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ממלאים בתערובת הבשר הטחון, מגלגלים ועוטפים בנייר כסף. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות עד שהבשר רך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר