תבשיל שייטל בשלוש פטריות

רכיבים ל- 4 סועדים800 גר קוביות שייטל ("אדום אדום") בגודל של כ- 2 X 2 ס"מ4 כפות שמן קנולה2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנותמלח ופלפל שחור טחון לפי טעם2 ענפי טימין/קורנית טרי1 כוס גבעולי סלרי אמריקאי חתוך באורך 11/2 ס"מכוס מים או מרק עוף להכנת הפטריות:אחת וחצי סלסלות פטריות שמפניון חצויות1 סלסלת פטריות ירדן חצויות1 סלסלת פטריות פורטבלו (חורש) פרוסות גס3 כפות שמן קנולהמלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם3 שיני שום קצוצותחצי כוס בצל ירוק חתוך אופן ההכנהמחממים שמן בסיר כבד, מכניסים את קוביות הבשר ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה. מתבלים, מוסיפים את הסלרי והנוזלים ומביאים לרתיחה.מבשלים בסיר מכוסה על להבה נמוכה כשעה תוך שמירה על בעבוע בינוני קל.מטגנים במחבת גדולה חמה מאד, את הפטריות (כל סוג בנפרד ולהשתדל בכמות קטנה בכל פעם) עד להשחמה, מתבלים ומוסיפים לתבשיל. ממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות.מוסיפים את הבצל הירוק ומתקנים תיבול.צילום וסטיילינג- דנייה ויינר

רכיבים ל- 4 סועדים
800 גר קוביות שייטל ("אדום אדום") בגודל של כ- 2 X 2 ס"מ
4 כפות שמן קנולה
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
מלח ופלפל שחור טחון לפי טעם
2 ענפי טימין/קורנית טרי
1 כוס גבעולי סלרי אמריקאי חתוך באורך 11/2 ס"מ
כוס מים או מרק עוף
להכנת הפטריות:
אחת וחצי סלסלות פטריות שמפניון חצויות
1 סלסלת פטריות ירדן חצויות
1 סלסלת פטריות פורטבלו (חורש) פרוסות גס
3 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
3 שיני שום קצוצות
חצי כוס בצל ירוק חתוך

אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר כבד, מכניסים את קוביות הבשר ומטגנים עד להשחמה.

מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה. מתבלים, מוסיפים את הסלרי והנוזלים ומביאים לרתיחה.

מבשלים בסיר מכוסה על להבה נמוכה כשעה תוך שמירה על בעבוע בינוני קל.

מטגנים במחבת גדולה חמה מאד, את הפטריות (כל סוג בנפרד ולהשתדל בכמות קטנה בכל פעם) עד להשחמה, מתבלים ומוסיפים לתבשיל. ממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות.

מוסיפים את הבצל הירוק ומתקנים תיבול.

צילום וסטיילינג- דנייה ויינר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר