ספריבס מענג

חייבים לנסות כדי לחוש איזה עונג נוצר משילוב של צלע בשר בציפוי קריספי ובטעם מהמם.חומרים:1 ק"ג צלעות לספריבס (אפשר מסוג אחד או לשלב: עגל, בקר, חזיר)2-3 כפות רוטב סויה2-3 כפות חומץ הדרים2 כפות מרק בשר/עוף2-3 כפות דבש1 כף ברנדי1 כף יין מתוק2 כפות סוכר חום1 כפית שום כתוש5 טיפות טבסקואופן הכנה:מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לטעום ולהוסיף מרכיבים מסוימים לחיזוק הטעם (טבסקו, שום, דבש, סויה). את התערובת יוצקים על הצלעות טוב טוב, ומשרים לפחות ל- 12 שעות. מחממים תנור לחום גבוה (במצב אפייה) וצולים כשעה. לאחר מכן מעבירים למצב גריל וממשיכים לצלות כשדלת התנור פתוחה עד שהצלעות משחימות.יורם קוהן, טל. 052-4201717www.MeetTheMeat.com

חייבים לנסות כדי לחוש איזה עונג נוצר משילוב של צלע בשר בציפוי קריספי ובטעם מהמם.


חומרים:
1 ק"ג צלעות לספריבס (אפשר מסוג אחד או לשלב: עגל, בקר, חזיר)
2-3 כפות רוטב סויה
2-3 כפות חומץ הדרים
2 כפות מרק בשר/עוף
2-3 כפות דבש
1 כף ברנדי
1 כף יין מתוק
2 כפות סוכר חום
1 כפית שום כתוש
5 טיפות טבסקו


אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לטעום ולהוסיף מרכיבים מסוימים לחיזוק הטעם (טבסקו, שום, דבש, סויה). את התערובת יוצקים על הצלעות טוב טוב, ומשרים לפחות ל- 12 שעות. מחממים תנור לחום גבוה (במצב אפייה) וצולים כשעה. לאחר מכן מעבירים למצב גריל וממשיכים לצלות כשדלת התנור פתוחה עד שהצלעות משחימות.


יורם קוהן, טל. 052-4201717
www.MeetTheMeat.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר