טאג'ין נתחי בקר ופול ירוק

מצרכים: רצועות בשר בקר 400 גר' פול ירוק קפוא 4 בצלים קצוצים 6 שיני שום3 גבעולי סלרי קצוצים 4 כפות שמן זית 3 כפות כוסברה פלפל לבן, מלח, כורכום, כמון אופן ההכנה: מטגנים את הבצלים בשמן זית. מוסיפים את השום, הבשר ומטגנים.מוסיפים את הסלרי והפול, מוסיפים את התבלינים ושתי כוסות מים, ומבשלים על להבה נמוכה כ- 40 דקות.ממתכוני "שף תאכל כשר 2"ה' באלול – טז' באלול, 30-19 באוגוסט 2007

מצרכים:
רצועות בשר בקר
400 גר' פול ירוק קפוא
4 בצלים קצוצים
6 שיני שום
3 גבעולי סלרי קצוצים
4 כפות שמן זית
3 כפות כוסברה
פלפל לבן, מלח, כורכום, כמון

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן זית. מוסיפים את השום, הבשר ומטגנים.
מוסיפים את הסלרי והפול, מוסיפים את התבלינים ושתי כוסות מים, ומבשלים על להבה נמוכה כ- 40 דקות.


ממתכוני "שף תאכל כשר 2"
ה' באלול – טז' באלול, 30-19 באוגוסט 2007

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר