סלט גלילות בקר בפסטו

חומרים10 פרוסות דקות כף / שייטל עגל.1 צנצנת פסטו כצל'השקית תערובת עלים ירוקים וחסות 10 תאנים טריות50 גרם צנוברים קלויים50 גרם אגוזי מלךמעט שמן זית, חומץ בלסמי משובח, חרדל, מלח ים, פלפל גסלקישוט – מספר עגבניות שריאופן ההכנה לגלילותממליחים ומפלפלים קלות את פרוסות הבשר. מורחים כל פרוסה בפסטו, מגלגלים וצורבים על מחבת חם במעט שמן זית לדרגת הכנה מדיום. אופן ההכנה לסלטמכינים העלים והירקות לסלט בקערה, מתבלים לפי הטעם בפסטו, שמן זית, חומץ בלסמי.חוצים את התאנים ומניחים על הסלטחוצים כל גלילה למנות נוחות לאכילה ומסדרים יפה בקערת הסלט.מניחים מספר עגבניות שרי לקישוט.בוזקים מעט פסטו, מלח ים ופלפל שחור על פי הטעם.

חומרים
10 פרוסות דקות כף / שייטל עגל.
1 צנצנת פסטו כצל'ה
שקית תערובת עלים ירוקים וחסות
10 תאנים טריות
50 גרם צנוברים קלויים
50 גרם אגוזי מלך
מעט שמן זית, חומץ בלסמי משובח, חרדל, מלח ים, פלפל גס
לקישוט – מספר עגבניות שרי

אופן ההכנה לגלילות
ממליחים ומפלפלים קלות את פרוסות הבשר. מורחים כל פרוסה בפסטו, מגלגלים וצורבים על מחבת חם במעט שמן זית לדרגת הכנה מדיום.

אופן ההכנה לסלט
מכינים העלים והירקות לסלט בקערה, מתבלים לפי הטעם בפסטו, שמן זית, חומץ בלסמי.

חוצים את התאנים ומניחים על הסלט

חוצים כל גלילה למנות נוחות לאכילה ומסדרים יפה בקערת הסלט.
מניחים מספר עגבניות שרי לקישוט.

בוזקים מעט פסטו, מלח ים ופלפל שחור על פי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר