חומרים ל-5 סועדים
10 יחידות צלעות טלה
כוס שמן זית
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
חצי כוס יין אדום
3 גבעולי רוזמרין
4 יחידות בטטה בגודל בינוני
50 גרם מחמאה או מרגרינה
3 יחידות פלפל אדום
3 יחידות פלפל צהוב
3 יחידות פלפל ירוק
כפית שום טחון
חומרים לרוטב
1.5 כוס מים
רבע כוס יין אדום
2 כפות סויה
כף אבקת מרק בשר
קורט פלפל שחור
כף קורנפלור
150 גרם פיסטוקים קצוצים גס
אופן הכנה
1. משרים את הצלעות בשמן זית, פלפל, מלח, יין ורוזמרין למשך שעה.
2. צולים את הצלעות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30 דקות.
3. מבשלים את הבטטה ומכינים מחית (ערבוב של הבטטה עם מחמאה, מלח ופלפל).
4. חותכים את הפלפלים ("חיתוך דפנות"), מערבבים את הפלפלים עם שמן זית, מלח, פלפל ושום.
5. צולים את הפלפלים בתנור בחום 200 מעלות למשך 10 דקות.
6. להכנת הרוטב מערבבים את חומרי הרוטב, למעט הפיסטוקים והקורנפלור, ומבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות.
7. מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס מים (קרים) ובוזקים לנוזל החם, מרתיחים שוב ומכבים את הגז.
8. להגשה: מסדרים במרכז הצלחת את מחיית הבטטה, עליו את הצלעות ומסביב את הפלפלים הקלויים ואת הרוטב. על הרוטב מפזרים את הפיסטוקים.