מצרכים ל- 4 מנות:
4 נתחי אנטריקוט של 300 גרם, צרובים ומושרים ב:
3 כפות סויה
1 כף חלב קוקוס
1 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
כף סוכר חום
4 דפי אורז
50 מ"ל חלב קוקוס
20 גרם רוקט
20 גרם עלי נענע
20 גרם בזיליקום
20 גרם כוסברה
40 גרם בוטנים מלוחים
20 גרם גזר קצוץ
40 גרם אטריות שעועית מבושלות
4 רצועות /עלי למון גראס
לרוטב מונג בין:
מחית שעועית אסיאתית (אפשר לקנות במכולת הסינית)
2 כפות סויה
1 כף סוכר חום
1 כף שמן שומשום
3 כפות בצל מטוגן
הוראות הכנה:
שמים את דפי האורז שעתיים במקרר עד לריכוך.
מערבבים היטב את כל מרכיבי המונג בין.
מורחים על דפי האורז חלב קוקוס עם מברשת. מסדרים בתחילת הדף את הרוקט ועשבי התיבול. מניחים מעל את נתח האנטרקוט, מעליהם כף של רוטב מונג בין, ומעליו כפית בוטנים, גזר ואטריות שעועית.
מגלגלים כמו סיגר מרוקאי כשלפני סוף הגלגול שמים את הלמון גראס באמצע, כך שיבלוט החוצה. מסיימים לגלגל.
ניתן לאכול עד 4 שעות לאחר ההכנה.
ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007