דפי אורז ויאטנמים מהשוק בסייגון

מצרכים ל- 4 מנות:4 נתחי אנטריקוט של 300 גרם, צרובים ומושרים ב:3 כפות סויה 1 כף חלב קוקוס 1 ס"מ ג'ינג'ר מגורר כף סוכר חום 4 דפי אורז50 מ"ל חלב קוקוס20 גרם רוקט20 גרם עלי נענע20 גרם בזיליקום20 גרם כוסברה40 גרם בוטנים מלוחים20 גרם גזר קצוץ40 גרם אטריות שעועית מבושלות4 רצועות /עלי למון גראסלרוטב מונג בין:מחית שעועית אסיאתית (אפשר לקנות במכולת הסינית)2 כפות סויה1 כף סוכר חום 1 כף שמן שומשום3 כפות בצל מטוגןהוראות הכנה:שמים את דפי האורז שעתיים במקרר עד לריכוך.מערבבים היטב את כל מרכיבי המונג בין. מורחים על דפי האורז חלב קוקוס עם מברשת. מסדרים בתחילת הדף את הרוקט ועשבי התיבול. מניחים מעל את נתח האנטרקוט, מעליהם כף של רוטב מונג בין, ומעליו כפית בוטנים, גזר ואטריות שעועית. מגלגלים כמו סיגר מרוקאי כשלפני סוף הגלגול שמים את הלמון גראס באמצע, כך שיבלוט החוצה. מסיימים לגלגל. ניתן לאכול עד 4 שעות לאחר ההכנה. ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

מצרכים ל- 4 מנות:
4 נתחי אנטריקוט של 300 גרם, צרובים ומושרים ב:
3 כפות סויה
1 כף חלב קוקוס
1 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
כף סוכר חום

4 דפי אורז
50 מ"ל חלב קוקוס
20 גרם רוקט
20 גרם עלי נענע
20 גרם בזיליקום
20 גרם כוסברה
40 גרם בוטנים מלוחים
20 גרם גזר קצוץ
40 גרם אטריות שעועית מבושלות
4 רצועות /עלי למון גראס

לרוטב מונג בין:
מחית שעועית אסיאתית (אפשר לקנות במכולת הסינית)
2 כפות סויה
1 כף סוכר חום
1 כף שמן שומשום
3 כפות בצל מטוגן

הוראות הכנה:
שמים את דפי האורז שעתיים במקרר עד לריכוך.
מערבבים היטב את כל מרכיבי המונג בין.
מורחים על דפי האורז חלב קוקוס עם מברשת. מסדרים בתחילת הדף את הרוקט ועשבי התיבול. מניחים מעל את נתח האנטרקוט, מעליהם כף של רוטב מונג בין, ומעליו כפית בוטנים, גזר ואטריות שעועית.
מגלגלים כמו סיגר מרוקאי כשלפני סוף הגלגול שמים את הלמון גראס באמצע, כך שיבלוט החוצה. מסיימים לגלגל.

ניתן לאכול עד 4 שעות לאחר ההכנה.


ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר