קבב מזרחי

חומרים:600 גר' צוואר עגל400 גר' פלטה טלה2 צרורות פטרוזיליה1 בצל גדול4 שיני שוםפלפל גרוס, מלחרבע כפית קינמוןאופן ההכנה:קוצצים דק או טוחנים את הבשר, בצל, שום ופטרוזיליה.מוסיפים את שאר התבלינים, מערבבים ויוצרים קבבונים.מטגנים במחבת או על האש.

חומרים:
600 גר' צוואר עגל
400 גר' פלטה טלה
2 צרורות פטרוזיליה
1 בצל גדול
4 שיני שום
פלפל גרוס, מלח
רבע כפית קינמון

אופן ההכנה:
קוצצים דק או טוחנים את הבשר, בצל, שום ופטרוזיליה.
מוסיפים את שאר התבלינים, מערבבים ויוצרים קבבונים.
מטגנים במחבת או על האש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר