שוק טלה בחרדל וסילאן

חומרים:1 יח' שוק טלה במשקל 3 ק"ג1 יח' ראש שום מקולף3 כפות חרדל דיז'ון2 כפות סילאןחצי כוס שמן זיתפלפל אנגליכף פלפל גרוסעלי דפנהרבע ליטר ציר עגל אופן ההכנה:לחרוץ חריצים עם סכין בכל חלקי השוק, לנעוץ שיני שום שלמות בחריצים.ליצוק לקערה את מרכיבי המרינדה (חרדל, סילאן, שמן זית, עלי דפנה, פלפל גרוס, פלפל אנגלי, ציר עגל).למשוח את השוק במרינדה, ולהשאיר במקרר לכמה שעות.לחמם תנור ל- 250 מעלות, להכניס את השוק לתנור לכ- 10-15 דקות. להוריד את חום התנור ל- 180 מעלות, ולהשאיר את השוק לעוד כ- 60 דקות (חישוב של 20 דקות לק"ג). להקפיד למשוח את הנתח בנוזלים כל 10 דקות.בתום העשייה, להשאיר את השוק בתנור כ- 10 דקות "לנוח" לפני ההגשה.

חומרים:
1 יח' שוק טלה במשקל 3 ק"ג
1 יח' ראש שום מקולף
3 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות סילאן
חצי כוס שמן זית
פלפל אנגלי
כף פלפל גרוס
עלי דפנה
רבע ליטר ציר עגל

אופן ההכנה:
לחרוץ חריצים עם סכין בכל חלקי השוק, לנעוץ שיני שום שלמות בחריצים.
ליצוק לקערה את מרכיבי המרינדה (חרדל, סילאן, שמן זית, עלי דפנה, פלפל גרוס, פלפל אנגלי, ציר עגל).
למשוח את השוק במרינדה, ולהשאיר במקרר לכמה שעות.
לחמם תנור ל- 250 מעלות, להכניס את השוק לתנור לכ- 10-15 דקות. להוריד את חום התנור ל- 180 מעלות, ולהשאיר את השוק לעוד כ- 60 דקות (חישוב של 20 דקות לק"ג).
להקפיד למשוח את הנתח בנוזלים כל 10 דקות.
בתום העשייה, להשאיר את השוק בתנור כ- 10 דקות "לנוח" לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר