סינטה כבושה בגרגירי כוסברה וסירופ רימונים

חומרים:2 קילוגרם סינטה נקייה משומן וגידים 700 גר' מלח גס 300 גר' סוכר 4 כפות גרגירי כוסברה שבורים1 כף פלפל שחור טרי1 צרור טימין1/2 כוס ויסקי איכותילהגשה:תאניםסירופ רימוניםפיסטוק קלוי קצוץאופן ההכנה:מעסים את הבשר היטב עם הויסקי. מערבבים את כל חומרי הכבישה (מלח, סוכר, גרגירי כוסברה, פלפל שחור וטימין), ושופכים שליש לתבנית. מניחים את נתח הבשר על מרכיבי הכבישה, ומכסים בשאר המרכיבים. דואגים שהמלח יכסה את כל הבשר. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחמישה ימים. לאחר חמישה ימים, מוציאים את הבשר מהמלח, מייבשים היטב ופורסים דק. הגשה: מסדרים את פרוסות הסינטה הדקות בצלחת הגשה, בוזקים שמן זית וסירופ רימונים, ומקשטים בפרוסות תאנים ופיסטוק קצוץ.

חומרים:
2 קילוגרם סינטה נקייה משומן וגידים
700 גר' מלח גס
300 גר' סוכר
4 כפות גרגירי כוסברה שבורים
1 כף פלפל שחור טרי
1 צרור טימין
1/2 כוס ויסקי איכותי

להגשה:
תאנים
סירופ רימונים
פיסטוק קלוי קצוץ

אופן ההכנה:
מעסים את הבשר היטב עם הויסקי.
מערבבים את כל חומרי הכבישה (מלח, סוכר, גרגירי כוסברה, פלפל שחור וטימין), ושופכים שליש לתבנית.
מניחים את נתח הבשר על מרכיבי הכבישה, ומכסים בשאר המרכיבים. דואגים שהמלח יכסה את כל הבשר.
עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחמישה ימים.
לאחר חמישה ימים, מוציאים את הבשר מהמלח, מייבשים היטב ופורסים דק.

הגשה:
מסדרים את פרוסות הסינטה הדקות בצלחת הגשה, בוזקים שמן זית וסירופ רימונים, ומקשטים בפרוסות תאנים ופיסטוק קצוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר