המצרכים
1 נתח סינטה עגל במשקל 200 גרם
1 כוס קמח
2 ביצים
קורט מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
שמן לטיגון
לרוטב
2 כפיות סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים טרי
שליש כוס ליקר קיראסו
קורט פלפל שטה גרוס
1 כף גרדת תפוז (ז'סט)
50 גרם מחמאה או חמאה
אופן ההכנה
את נתח הסינטה יש לשטח בעזרת פטיש לשניצלים
את הביצים יש לטרוף יחד עם החרדל הפטרוזיליה והתבלינים.
יש לצפות את הנתח בקמח, לנער היטב, לטבול בביצים ושוב לקמח, לטגן במחבת משני הצדדים ,להוציא על גבי נייר סופג ולנגב היטב את השמן.
בנפרד בסיר מתאים יש להמיס את הסוכר לגוון זהוב, להוסיף את מיץ התפוזים והליקר להביא לרתיחה. אחרי שהכל רותח, להנמיך את הלהבה, לבשל עד המסת הסוכר, להוסיף את הפלפל שטה ולהוריד מהאש.
כאשר הרוטב מתקרר כ10 דקות יש להוסיף את החמאה תוך כדי ערבוב ועד להמסה, להוסיף את גרדת התפוז.
לסדר את האסקלופ במרכז הצלחת ולצקת רוטב מעל.
להוסיף חצי לימון ליד.