קבב חלאבי עשיר בצנוברים

מצרכים ל– 4 מנות:לבשר:1/2 ק"ג בשר כבש טחון200 גר' צנוברים2 כפיות מלח גדושות 1 כפית פלפל שחור גרוס2 בצלים קצוצים דקצרור פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים יחד.מגלגלים קציצות מהבשר.צולים את הבשר על הגריל עד 70% דרגת עשייהלרוטב עגבניות:2 ק"ג עגבניות אפויות בתנור 1 כפית מלח1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ1 כפית כמוןאופן הכנה:טוחנים את העגבניות במעבד מזון ידני.מוסיפים.מלח, פלפל ירוק חריף וכמון ומערבבים.אורז:300 גר' אורז1/2 כפית פלפל לבן1/2 כפית מלח1/4 כפית הל טחון1/2 כפית אגוז מוסקט טחון1 אבקת מרק בטעם עוףאופן הכנה:מבשלים את האורז במים עד להכנה.שמים במרכז קערה גדולה את האורז המבושל בצורה של כיפה.מניחים את קציצות הקבב מסביב לאורז.מזלפים מעל רוטב עגבניות.עוטפים את הקערה בנייר כסף ומכניסים אותה לתנור למשך 10-15 דקות.

מצרכים ל– 4 מנות:
לבשר:
1/2 ק"ג בשר כבש טחון
200 גר' צנוברים
2 כפיות מלח גדושות
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 בצלים קצוצים דק
צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד.
מגלגלים קציצות מהבשר.
צולים את הבשר על הגריל עד 70% דרגת עשייה

לרוטב עגבניות:
2 ק"ג עגבניות אפויות בתנור
1 כפית מלח
1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ
1 כפית כמון
אופן הכנה:
טוחנים את העגבניות במעבד מזון ידני.
מוסיפים.
מלח, פלפל ירוק חריף וכמון ומערבבים.

אורז:
300 גר' אורז
1/2 כפית פלפל לבן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית הל טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
1 אבקת מרק בטעם עוף

אופן הכנה:
מבשלים את האורז במים עד להכנה.
שמים במרכז קערה גדולה את האורז המבושל בצורה של כיפה.
מניחים את קציצות הקבב מסביב לאורז.
מזלפים מעל רוטב עגבניות.
עוטפים את הקערה בנייר כסף ומכניסים אותה לתנור למשך 10-15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר