חומרים:
1 שוק טלה עם העצם
חצי כוס שמן זית
חצי כוס יין מזן סירה
רוזמרין טרי
תימין טרי
נענע טרייה
פלפל שחור גרוס
מלח אטלנטי
3 כוסות אורז
3 בצל ירוק
צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
לתבל את שוק הטלה ברוזמרין, תימין, נענע, שמן זית, פלפל שחור ומלח אטלנטי.
בשלב השני להכניס את שוק הטלה לתבנית או קדרה, להוסיף את היין ושמן הזית ולכסות היטב.
לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה להוריד את החום ל- 160 מעלות לעוד שלוש וחצי שעות.
מומלץ להגיש על מצע אורז, לקצוץ בצל ירוק דק ולהוסיף צנוברים קלויים.
רשת מעדניות הגורמה יוז'י:
סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.
סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל:03-534967403.
www.yoji.co.il/profile.html