קדירת כבש ערמונים ורימונים

מתכון המשלב ריחות של סתיו עם פרי הרימון בשילוב טעמים של החורף המתקרב.ע"י שימוש בערמונים מקולפים בוואקום (להשיג ברשתות השיווק), מאחדים בין טעמי וריחות העונות השונות

מצרכים:
שקית ערמונים מקולפים בוואקום
2 בצלים
רבע כוס שמן
700 גרם בשר כבש חתוך לקוביות
3 גזרים גדולים, חתוכים גס
רבע כפית כורכום
רבע כפית זעפרן
חצי כפית קינמון
כוס אגוזי מלך קצוצים
רבע כפית נענע קצוצה
כוס מיץ רימון טרי
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיץ לימון סחוט
כוס וחצי ציר מרק עוף
כפית דבש
כפית מלח
שן שום קצוצה
כפית פלפל שחור
רבע כוס נענע לקישוט

אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר קסרול כבד.
לאדות על אש בינונית את הבצל הקצוץ והשום כ- 10 דקות.
להעלות את החום לגבוה.
להוסיף את בשר הכבש, הכורכום, מלח, פלפל.
להשחים את הבשר היטב מכל צדדיו.
להוסיף את הזעפרן, קינמון, נענע קצוצה, אגוזי מלך, רסק עגבניות וציר מרק. להביא לרתיחה, ואז להקטין את האש לנמוכה.
לכסות ולבשל כשעה וחצי.
להוסיף לימון, מיץ רימון ואת הערמונים.
לערבב היטב ולבשל כ- 10 דקות נוספות.
להגיש על מצע אורז מתובל בזעפרן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר