קדירת בשר וכרוב כבוש

חומרים:1 ק"ג בשר צואר, אסאדו, שריר3 יחידות בצל פרוס1 כרוב טרי פרוס לרצועות1 קופסה כרוב כבוש3 כוסות ציר בקרזרעי קימל וכוסברהפלפל שחור, מלח, פפריקה מתוקהפלפל חריף שלםאופן ההכנה:לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה.ולהוסיף את הבשר ואת הכרוב עם ציר בקר, ולבשל כשעתיים וחצי על הכיריים בחום נמוך.להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה בסיר. ולהוסיף חצי כוס אורזומעט נוזלים במידה שחסר.להמשיך לאפות בתנור כשהתבנית מכוסה במשך 45 דקות בחום של 120 מעלות. לקראת סוף האפייה רצוי להסיר את הכיסוי לעוד 10 דקות, לקבלת מעט השחמה.www.yoji.co.il

חומרים:
1 ק"ג בשר צואר, אסאדו, שריר
3 יחידות בצל פרוס
1 כרוב טרי פרוס לרצועות
1 קופסה כרוב כבוש
3 כוסות ציר בקר
זרעי קימל וכוסברה
פלפל שחור, מלח, פפריקה מתוקה
פלפל חריף שלם

אופן ההכנה:
לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה.
ולהוסיף את הבשר ואת הכרוב עם ציר בקר, ולבשל כשעתיים וחצי על הכיריים בחום נמוך.
להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה בסיר. ולהוסיף חצי כוס אורז
ומעט נוזלים במידה שחסר.
להמשיך לאפות בתנור כשהתבנית מכוסה במשך 45 דקות בחום של 120 מעלות. לקראת סוף האפייה רצוי להסיר את הכיסוי לעוד 10 דקות, לקבלת מעט השחמה.

www.yoji.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר