עצמות מח ממולאות בקבב אנטריקוט

מצרכים ל-6 סועדים6 יחידות עצמות מח, בגובה 7 ס"מ מרוקנות מבשר המח. 300 גרם אנטריקוט מספר עלי תרד קצוציםמעט פיסטוקים טחוניםמלח, פלפלאופן ההכנהלעטוף כל אחת מעצמות המח בסרט כרישה בצורת פפיון במרכזה. לקצוץ את האנטריקוט בקיצוץ גס, ולהוסיף לו את מח העצמות המרוקן, עלי התרד והתבלינים. למלא בתערובת את העצמות הריקות. לסגור את פתחי העצמות עם הפיסטוקים הטחונים. להכניס לתנור חם מאוד למשך 6 דקות ולהגיש.

מצרכים ל-6 סועדים
6 יחידות עצמות מח, בגובה 7 ס"מ מרוקנות מבשר המח.
300 גרם אנטריקוט
מספר עלי תרד קצוצים
מעט פיסטוקים טחונים
מלח, פלפל

אופן ההכנה
לעטוף כל אחת מעצמות המח בסרט כרישה בצורת פפיון במרכזה.

לקצוץ את האנטריקוט בקיצוץ גס, ולהוסיף לו את מח העצמות המרוקן, עלי התרד והתבלינים. למלא בתערובת את העצמות הריקות.

לסגור את פתחי העצמות עם הפיסטוקים הטחונים.

להכניס לתנור חם מאוד למשך 6 דקות ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר