כדורי בשר ברוטב עגבניות

חומרים:2 רוטב משפחתי של "פריניר" 500 גר' בשר טחון כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה) מלח ופלפל לפי הטעםשן שום קצוצה1/2 כפית אבקת אפייה 1 בצל מגורר אופן ההכנה: מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה. מהמרקם המתקבל יש לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בנייר אפייה. להכניס לתנור (מחומם) ל- 180 מעלות כ- 10 דקות.לצקת מעל את הרוטב ולאפות יחדיו עוד כ- 5-10 דקות.

חומרים:
2 רוטב משפחתי של "פריניר"
500 גר' בשר טחון
כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
שן שום קצוצה
1/2 כפית אבקת אפייה
1 בצל מגורר

אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה.
מהמרקם המתקבל יש לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בנייר אפייה. להכניס לתנור (מחומם) ל- 180 מעלות כ- 10 דקות.
לצקת מעל את הרוטב ולאפות יחדיו עוד כ- 5-10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר