חומרים לכ-15 קבבים:
1 ק"ג בשר טלה
2 בצלים קצוצים דק
חופן פטרוזיליה
חופן נענע
מלח, פלפל שחור גרוס
לימון סחוט
כוס טחינה גולמית
2 כפות שמן זית
כוס מים קרים
2 כפות סומק
אופן ההכנה:
יש ללוש את הבשר מספר דקות עם הבצל ועשבי התיבול, ולתבל.
יוצרים קבבונים ומניחים על מגש צלייה.
מעבירים לתנור ואופים ב180 מעלות כ-20 דקות.
יש להוציא את הקבב החוצה בתום האפייה.
מערבבים את הטחינה עם הסומק, שמן הזית והמים, ויוצרים טחינה.
בצלחת מניחים את הקבב ומזלפים את הטחינה מעל.
ניתן לאפות את הקבבים בטחינה.
como – מושב מזור משק 41, רחוב השחר 5, טל. 052-2904804