פילה בקר בבצל ופטריות, ושעועית ירוקה

מתכון פשוט ומעניין, פיקנטי, לא חריף, ומשלב גם צבעים מגרים לעין. הטעם כמובן מעולה, והרבה אין מה להוסיף. להכין ולאכול

חומרים:
5 נתחי פילה בקר מיושן, כ 200 גר` לנתח
8 שיני שום (טריות וגדולות) כתושות
2 חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לחצי
5 בצלים יבשים בינוניים
1 חבילה של שעועית ירוקה (אפשר גם קפוא מוכן)
מלח ופלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה:
משרים ושוטפים את השעועית הירוקה (מהשקית) במים רגילים עד להפשרה. מיבשים קלות ומניחים במחבת מחוממת עם שמן זית.
מוסיפים 4 שיני שום כתוש, פלפל ומלח לפי הטעם ומטגנים עד להשחמה קלה, ובגמר מניחים בצד.
במחבת אחרת: מחממים שמן זית, מניחים את הבצל ומטגנים עד להזהבה והשחמה קלה.
במחבת נוספת: מטגנים את הפטריות בשמן זית, מוסיפים את השום הכתוש ומפלפלים, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
כאשר הפטריות שחומות, מוסיפים את הבצל המטוגן יחדיו ומערבבים קלות ומניחים בצד.
במחבת: מחממים שמן זית, ומטגנים את נתחי הפילה משני הצדדים עד למידת הצלייה הרצויה.

הגשה:

במרכז צלחת גדולה מניחים נתח פילה, עליו מניחים חלק מתערובת הפטריות והבצל, ולצדו מסדרים ערימה קלה של השעועית הירוקה ומגישים מיד.

www.meetthemeat.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר