צלי קדירה מהיר של קוביות צ'אך

רכיבים ל- 6 סועדים:1 ק"ג קוביות צ'אך בגודל 2.5X2.5 ס"מ "אדום אדום"3 כפות שמן קנולה1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות3-4 שיני שום כתושות3 גזרים קלופים פרוסים לעיגוליםצרור שלם של פטרוזיליה קצוצה גס1 כף אבקת מרק ירקותמלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם2-½1 כוסות מים250 גר' שעועית ירוקה חתוכה באורך של 3 ס"מאופן ההכנה:מחממים סיר כבד לחום גבוה מאוד ומוסיפים את השמן.משחימים בסיר החם את קוביות הבשר ומוציאים לצלחת נפרדת.מוסיפים לסיר בצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום, הגזר והפטרוזיליה ומתבלים. משיבים את הבשר אל הסיר ומוסיפים מים חמים עד ל- ¾ מגובה הבשר. מביאים לרתיחה.מנמיכים להבה ומבשלים כ- ¼1 שעה, תוך שמירה על בעבוע בינוני קל. מספר דקות לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר את השעועית.מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומבשלים תוך השגחה כ- 5 דקות נוספות, כך שהנוזל שבסיר יצטמצם, יסמיך ויהווה רוטב מצוין לבשר.לגיוון:כ- 40 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות קוביות תפו"אכ- 10 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות חומוס מבושלהצעת הגשה: להגיש על מצע של פירה, קוסקוס או פסטה

רכיבים ל- 6 סועדים:
1 ק"ג קוביות צ'אך בגודל 2.5X2.5 ס"מ "אדום אדום"
3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
3-4 שיני שום כתושות
3 גזרים קלופים פרוסים לעיגולים
צרור שלם של פטרוזיליה קצוצה גס
1 כף אבקת מרק ירקות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
2-½1 כוסות מים
250 גר' שעועית ירוקה חתוכה באורך של 3 ס"מ

אופן ההכנה:
מחממים סיר כבד לחום גבוה מאוד ומוסיפים את השמן.
משחימים בסיר החם את קוביות הבשר ומוציאים לצלחת נפרדת.
מוסיפים לסיר בצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום, הגזר והפטרוזיליה ומתבלים.
משיבים את הבשר אל הסיר ומוסיפים מים חמים עד ל- ¾ מגובה הבשר.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ- ¼1 שעה, תוך שמירה על בעבוע בינוני קל.
מספר דקות לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר את השעועית.
מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומבשלים תוך השגחה כ- 5 דקות נוספות, כך שהנוזל שבסיר יצטמצם, יסמיך ויהווה רוטב מצוין לבשר.

לגיוון:
כ- 40 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות קוביות תפו"א
כ- 10 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות חומוס מבושל

הצעת הגשה: 
להגיש על מצע של פירה, קוסקוס או פסטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר