מצרכים ל- 4 מנות:
לצלעות:
20 יחידות צלעות טלה נקיות
2 כפות שומן אווז
2 עלי מרווה
מלח
פלפל שחור גרוס
לקרם החרדל:
1 ק"ג תפו"א
100 גרם חמאה
1 כוס חלב חם
2 כפיות חרדל דיז'ון חלק
מלח
אופן ההכנה:
מחממים מחבת ברזל כבדה.
מוסיפים את שומן האווז ואת עלי המרווה.
מטגנים כל צלע כ- 2 דקות מכל צד.
ממליחים ומפלפלים.
הכנת הקרם:
מבשלים את תפוחי האדמה עם קליפתם במי מלח עד לריכוך (בבישול תפוחי אדמה מומלץ להתחיל במים קרים).
מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים (רצוי במכשיר למעיכת ירקות – מולין) תוך כדי הוספת חמאה.
יוצקים את החלב ומוסיפים את החרדל.
אופן ההגשהף
מגישים את הצלעות, ובצד מעט מקרם החרדל.
ממתכוני עכבר שף 2009