צלעות בייבי טלה עם קרם חרדל עדין

מצרכים ל- 4 מנות:לצלעות:20 יחידות צלעות טלה נקיות2 כפות שומן אווז2 עלי מרווה מלחפלפל שחור גרוסלקרם החרדל:1 ק"ג תפו"א100 גרם חמאה1 כוס חלב חם2 כפיות חרדל דיז'ון חלקמלחאופן ההכנה:מחממים מחבת ברזל כבדה.מוסיפים את שומן האווז ואת עלי המרווה.מטגנים כל צלע כ- 2 דקות מכל צד.ממליחים ומפלפלים.הכנת הקרם:מבשלים את תפוחי האדמה עם קליפתם במי מלח עד לריכוך (בבישול תפוחי אדמה מומלץ להתחיל במים קרים).מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים (רצוי במכשיר למעיכת ירקות – מולין) תוך כדי הוספת חמאה. יוצקים את החלב ומוסיפים את החרדל. אופן ההגשהףמגישים את הצלעות, ובצד מעט מקרם החרדל. ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים ל- 4 מנות:
לצלעות:
20 יחידות צלעות טלה נקיות
2 כפות שומן אווז
2 עלי מרווה
מלח
פלפל שחור גרוס

לקרם החרדל:
1 ק"ג תפו"א
100 גרם חמאה
1 כוס חלב חם
2 כפיות חרדל דיז'ון חלק
מלח

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ברזל כבדה.
מוסיפים את שומן האווז ואת עלי המרווה.
מטגנים כל צלע כ- 2 דקות מכל צד.
ממליחים ומפלפלים.

הכנת הקרם:
מבשלים את תפוחי האדמה עם קליפתם במי מלח עד לריכוך (בבישול תפוחי אדמה מומלץ להתחיל במים קרים).
מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים (רצוי במכשיר למעיכת ירקות – מולין) תוך כדי הוספת חמאה.
יוצקים את החלב ומוסיפים את החרדל.

אופן ההגשהף
מגישים את הצלעות, ובצד מעט מקרם החרדל.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר