זמן בישול: 6 דקות
מצרכים:
נתח רוסטביף במשקל 600 גרם ובאורך מרבי של 17 ס"מ
חצי קוביית מרק בקר או מרק עוף
כף שמן זית
חצי כוס מים חמים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לחמם את שמן הזית ב- WIKOOK בחום בינוני.
לצלות את הבשר בארבעת הצדדים תוך שמירה על שלמות הנתח.
להמיס את קוביית המרק במים החמים ולצקת לסיר.
לסגור את המכסה ולבשל במשך 6 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה, להוציא את הצלי ולתבל במלח ופלפל.
לפרוס את הצלי.
ניתן להגיש חם או קר.
Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק