סטייק אנטריקוט ברוטב סצ'ואן וברביקיו

חומרים:5 יח' סטייק אנטריקוט במשקל 250 גרם¼ כוס רוטב סצ'ואן קנור½ כוס רוטב ברביקיו קנור½ כפית תימין קצוץ½ כפית פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה. צולים את הסטייק על האש. שתי דקות לפני שמוכן, מברישים משני הצדדים בכמות נדיבה של הרוטב.ממשיכים לצלות עד למידה הרצויה.

חומרים:
5 יח' סטייק אנטריקוט במשקל 250 גרם
¼ כוס רוטב סצ'ואן קנור
½ כוס רוטב ברביקיו קנור
½ כפית תימין קצוץ
½ כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה.
צולים את הסטייק על האש.
שתי דקות לפני שמוכן, מברישים משני הצדדים בכמות נדיבה של הרוטב.
ממשיכים לצלות עד למידה הרצויה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר