ההמבורגר "הטוב בעולם"

ההמבורגר של הקצב הצרפתי איב מארי לה בורדונק שהיה בארץ אורח של "אדום אדום", נבחר על ידי הניו יורק טיימס להמבורגר הטוב ביותר בעולםמרכיבים ל-4 מנות: 4 לחמניותבצל אדום פרוס דקלבשר: 300 גרם פילה בקר ללא שומן וגידים300 גרם לב של ורד הצלע ללא שומן וגידים50 גרם שומן בוקסמלח ופלפללממרח: 300 מ"ל קטשופ2 כפות וויסקי איכותיעלי טימיןאופן ההכנה: חותכים את הבשרים לקוביות של 1 ס"מ, נגד כיוון הסיבים בפריסה אחת.חותכים את שומן הבוקס לקוביות של 1 ס"מ.מערבבים היטב וצרים 4 המבורגרים דחוסים היטב.מכינים ממרח על ידי ערבוב הקטשופ עם הוויסקי ועלי הטימין.חוצים את הלחמניות ומחממים בתנור.צולים את ההמבורגרים לפי הטעם האישי.מפזרים מעל מלח ופלפל לפי הטעם.מרכיבים את ההמבורגר עם הלחמניות, הבצל והקטשופ.

ההמבורגר של הקצב הצרפתי איב מארי לה בורדונק שהיה בארץ אורח של "אדום אדום", נבחר על ידי הניו יורק טיימס להמבורגר הטוב ביותר בעולם

מרכיבים ל-4 מנות:
4 לחמניות
בצל אדום פרוס דק

לבשר:

300 גרם פילה בקר ללא שומן וגידים
300 גרם לב של ורד הצלע ללא שומן וגידים
50 גרם שומן בוקס
מלח ופלפל

לממרח:
300 מ"ל קטשופ
2 כפות וויסקי איכותי
עלי טימין

אופן ההכנה:
חותכים את הבשרים לקוביות של 1 ס"מ, נגד כיוון הסיבים בפריסה אחת.
חותכים את שומן הבוקס לקוביות של 1 ס"מ.
מערבבים היטב וצרים 4 המבורגרים דחוסים היטב.
מכינים ממרח על ידי ערבוב הקטשופ עם הוויסקי ועלי הטימין.
חוצים את הלחמניות ומחממים בתנור.
צולים את ההמבורגרים לפי הטעם האישי.
מפזרים מעל מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים את ההמבורגר עם הלחמניות, הבצל והקטשופ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר