תבשיל בקר וירקות

6 מנות, זמן הכנה 20 דקות, זמן בישול 35 דקות.מצרכים:4 כוסות של ירקות כגון: בטטה, גזר, כרובית, ברוקולי ותפוח אדמה – חתוכים לקוביות1 בצל בינוני קצוץ2 כפות שמן זית600 גרם בשר בקר חתוך לקוביות¾ כוס ציר עוף או מים 3 עלי דפנה½ כפית טימין½ כפית פלפל שחור של מקורמיק½ כפית מלח¼ כוס יין אדום יבש או מיץ תפוחים3 כוסות פירהאופן ההכנה:מחממים תנור ל- 220 מעלות. מפזרים על גבי תבנית אפייה את הירקות החתוכים לקוביות ואת הבצל.מוסיפים כף אחת של שמן זית. צולים את הירקות כ- 20 דקות או עד להשחמה.מטגנים במחבת תוך כדי ערבוב את הבקר עם כף שמן זית בחום בינוני למשך 5 דקות או עד שהבקר מוכן. מוסיפים למחבת את הירקות, ציר עוף/מים, 3 עלי דפנה, טימין, פלפל, מלח ויין.מביאים לרתיחה.מורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות או עד אשר הרוטב מסמיך מעט. מוציאים את עלי הדפנה מהתבשיל לפני ההגשה. מומלץ להגיש עם פירה.

6 מנות, זמן הכנה 20 דקות, זמן בישול 35 דקות.

מצרכים:
4 כוסות של ירקות כגון: בטטה, גזר, כרובית, ברוקולי ותפוח אדמה – חתוכים לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ
2 כפות שמן זית
600 גרם בשר בקר חתוך לקוביות
¾ כוס ציר עוף או מים
3 עלי דפנה
½ כפית טימין
½ כפית פלפל שחור של מקורמיק
½ כפית מלח
¼ כוס יין אדום יבש או מיץ תפוחים
3 כוסות פירה

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 220 מעלות.
מפזרים על גבי תבנית אפייה את הירקות החתוכים לקוביות ואת הבצל.
מוסיפים כף אחת של שמן זית.
צולים את הירקות כ- 20 דקות או עד להשחמה.
מטגנים במחבת תוך כדי ערבוב את הבקר עם כף שמן זית בחום בינוני למשך 5 דקות או עד שהבקר מוכן.
מוסיפים למחבת את הירקות, ציר עוף/מים, 3 עלי דפנה, טימין, פלפל, מלח ויין.
מביאים לרתיחה.
מורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות או עד אשר הרוטב מסמיך מעט. מוציאים את עלי הדפנה מהתבשיל לפני ההגשה.
מומלץ להגיש עם פירה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר