מרכיבים:
200 גרם בשר בקר טחון רזה
כוסברה
בצל סגול
בצל ירוק
בזיליקום
צ'ילי
סויה שחורה
רבע לימון
משחת צ'ילי
רוטב דגים
אופן ההכנה:
מטגנים כפית שום על הווק עד לקבלת גוון זהבהב.
מוסיפים כף ציר מרק ירקות, כף סויה שחורה ומקפיצים.
מוסיפים טיפה רוטב דגים, משחת צ'ילי, שעועית ירוקה קצוצה, כוסברה קצוצה, בצל ירוק, 5 עלי בזיליקום, כף של אורז מטוגן טחון.
מקפיצים ובסוף סחיטה של רבע מיץ לימון.
הגשה:
עם קריספי שום וכוסברה למעלה.