אסאדו ביין אדום סילאן וארטישוק ירושלמי

חומרים:נתח אסאדו 2 קילו10 בצלי שאלוט10 לפתות קטנות5 שום קלוף 2 עלי רוזמרין2 גזרים חתוכים לקוביות בינוניות1 כוס יין אדום2 כוסות ציר בקרמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:מתבלים במלח ופלפל את נתח האסאדו עם עצמות (פרוס באמצע בין העצמות).צורבים אותו בסיר לוהט עם מעט שמן, עד השחמה.מוציאים את הבשר מהסיר.מאדים כ- 5 דקות באותו סיר את הירקות : לפתות, בצלי שאלוט, שום, גזר ורוזמרין עד להשחמתם.מוסיפים את הבשר לירקות.מוסיפים את ציר הבקר והיין ומרתיחים.מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.

חומרים:
נתח אסאדו 2 קילו
10 בצלי שאלוט
10 לפתות קטנות
5 שום קלוף
2 עלי רוזמרין
2 גזרים חתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס יין אדום
2 כוסות ציר בקר
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
מתבלים במלח ופלפל את נתח האסאדו עם עצמות (פרוס באמצע בין העצמות).
צורבים אותו בסיר לוהט עם מעט שמן, עד השחמה.
מוציאים את הבשר מהסיר.
מאדים כ- 5 דקות באותו סיר את הירקות : לפתות, בצלי שאלוט, שום, גזר ורוזמרין עד להשחמתם.
מוסיפים את הבשר לירקות.
מוסיפים את ציר הבקר והיין ומרתיחים.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר