חומרים ל- 5 מנות:
0.5 ק"ג גרגירי חומוס – להשרות למשך לילה
5 מנות אוסובוקו טלה
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
חבילת עלי מנגולד – הגבעול בלבד חתוך גס
250 גר' סלט חציל טבעי
ציר טלה/בקר
שמן זית לטיגון, מלח, פלפל
אופן ההכנה:
משחימים בסיר גדול במעט שמן זית את הבצל – מוציאים.
משחימים את האוסובוקו – מוציאים.
מוסיפים לסיר חומוס, מנגולד, ציר ומים לכיסוי הבשר.
מגרדים את התחתית ומביאים לרתיחה.
מחזירים את הבשר.
מוסיפים את סלט החציל הקלוי.
מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי .