בּוּלגוֹגִי בסגנון סאול – בשר וירקות בציר מרק

תכון למנה קוריאנית אופיינית: זהו המאכל המזוהה יותר מכל עם קוריאה, ולרוב מוגש לזרים כמאכל הקוריאני הראשון. מאכל מסורתי המבוסס על נתח אנטריקוט פרוס לפרוסות דקות, מושרה בתבלינים, צלוי ומתבשל בציר בקר וירקות. מנה בריאה ומאוזנת בהרכב התזונתי.מצרכים:300 גרם בשר אנטריקוט3 פטריות שיטאקה Taste of Asia מושרות במים חמימים.100 גרם פטריות יער1/2 חבילת פטריות אנוקי (פטריות קטנות הנראות כמו נבטים, ניתן להשיג כאלה של חוות תקוע)3 עלי כרוב סיני1/4 בצל50 גרם גזר5 גבעולי בצל ירוקלמרינדה לתיבול הבשר:3 כפות סויה סמפיו S5011 כף סוכר1 כף שום כתוש1 כף שמן שומשום Taste of Asiaמעט פלפל שחורלציר המרק המשמש לתיבול המנה:3 כוסות מים2 כפות אבקת מרק3/4 רוטב סויה סמפיו או יותר לפי הטעםאופן ההכנה:מייבשים את הבשר מנוזלים בנייר סופג, וחותכים לרצועות בעובי 3 ס"מ. מערבבים את הבשר עם חומרי המרינדה ומשרים ל-30 דקות.פורסים את הפטריות והבצל. חותכים את הכרוב, הגזר והבצל הירוק לרצועות באורך 5 ס"מ.מניחים את כל הירקות בסיר ומוסיפים במרכז הסיר את הבשר.מוזגים מעל הירקות והבשר את ציר המרק ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה.מבשלים עד שהירקות מתרככים ומגישים.מתכונים נוספים באתר מזרח ומערב מזון

תכון למנה קוריאנית אופיינית: זהו המאכל המזוהה יותר מכל עם קוריאה, ולרוב מוגש לזרים כמאכל הקוריאני הראשון. מאכל מסורתי המבוסס על נתח אנטריקוט פרוס לפרוסות דקות, מושרה בתבלינים, צלוי ומתבשל בציר בקר וירקות. מנה בריאה ומאוזנת בהרכב התזונתי.

מצרכים:
300 גרם בשר אנטריקוט
3 פטריות שיטאקה Taste of Asia מושרות במים חמימים.
100 גרם פטריות יער
1/2 חבילת פטריות אנוקי (פטריות קטנות הנראות כמו נבטים, ניתן להשיג כאלה של חוות תקוע)
3 עלי כרוב סיני
1/4 בצל
50 גרם גזר
5 גבעולי בצל ירוק

למרינדה לתיבול הבשר:
3 כפות סויה סמפיו S501
1 כף סוכר
1 כף שום כתוש
1 כף שמן שומשום Taste of Asia
מעט פלפל שחור

לציר המרק המשמש לתיבול המנה:
3 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק
3/4 רוטב סויה סמפיו או יותר לפי הטעם

אופן ההכנה:
מייבשים את הבשר מנוזלים בנייר סופג, וחותכים לרצועות בעובי 3 ס"מ.
מערבבים את הבשר עם חומרי המרינדה ומשרים ל-30 דקות.
פורסים את הפטריות והבצל. חותכים את הכרוב, הגזר והבצל הירוק לרצועות באורך 5 ס"מ.
מניחים את כל הירקות בסיר ומוסיפים במרכז הסיר את הבשר.
מוזגים מעל הירקות והבשר את ציר המרק ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה.
מבשלים עד שהירקות מתרככים ומגישים.

מתכונים נוספים באתר מזרח ומערב מזון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר