קדרת בשר, חומוס ודלעת

קדרה נהדרת בסתיו ובחורף, המתבשלת לאט ומפיצה ניחוח בכל הבית. חומרים ל- 8-6 מנות:4 כפות שמן קנולה1 בצל גדול, קצוץ600 גר' בשר בקר כתף, חתוך לקוביות בינוניות2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות6-5 כפות רסק עגבניות5 שיני שום, כתושות1 מקל קינמון1 כף פפריקה מתוקה1/2 כפית פפריקה חריפה1 כפית כמון1 כף אבקת מרק עוף מלח ופלפל, לפי הטעם4 כוסות מים1 כוס גרגרי חומוס, מושרים במים לילה ומסוננים300 גר' דלעת, חתוכה לקוביות6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות (או 8 תפוחי אדמה קטנים שלמים וקלופים)אופן ההכנה:מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עד שקיפות. מוסיפים בשר ומטגנים יחד תוך ערבוב, עד שהבשר משנה את צבעו לאפרפר.מוסיפים גזר ומטגנים כ- 3 דקות.  מוסיפים עגבנייה, רסק עגבניות, שום, מקל קינמון, תבלינים ומים ומערבבים. מבשלים מכוסה כ- 5 דקות. 4מוסיפים חומוס ומבשלים כ- 20 דקות. מוסיפים דלעת ותפוחי אדמה, ומבשלים על להבה נמוכה כ- 30 דקות, עד שהירקות רכים והנוזלים מסמיכים מעט. טועמים ומתקנים תיבול.טיפסקל:הכינו גרגרי קוסקוס אינסטנט והגישו עליהם את המנה. כולם ילקקו את האצבעות.אפשר להשתמש בגרגרי חומוס משומרים או קפואים.האתר של פסקלצילום:דרור כץ

קדרה נהדרת בסתיו ובחורף, המתבשלת לאט ומפיצה ניחוח בכל הבית.

חומרים ל- 8-6 מנות:
4 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול, קצוץ
600 גר' בשר בקר כתף, חתוך לקוביות בינוניות
2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות
6-5 כפות רסק עגבניות
5 שיני שום, כתושות
1 מקל קינמון
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כמון
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל, לפי הטעם
4 כוסות מים
1 כוס גרגרי חומוס, מושרים במים לילה ומסוננים
300 גר' דלעת, חתוכה לקוביות
6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות (או 8 תפוחי אדמה קטנים שלמים וקלופים)

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עד שקיפות.
מוסיפים בשר ומטגנים יחד תוך ערבוב, עד שהבשר משנה את צבעו לאפרפר.
מוסיפים גזר ומטגנים כ- 3 דקות. 
מוסיפים עגבנייה, רסק עגבניות, שום, מקל קינמון, תבלינים ומים ומערבבים.
מבשלים מכוסה כ- 5 דקות.
4מוסיפים חומוס ומבשלים כ- 20 דקות.
מוסיפים דלעת ותפוחי אדמה, ומבשלים על להבה נמוכה כ- 30 דקות, עד שהירקות רכים והנוזלים מסמיכים מעט.
טועמים ומתקנים תיבול.

טיפסקל:
הכינו גרגרי קוסקוס אינסטנט והגישו עליהם את המנה. כולם ילקקו את האצבעות.
אפשר להשתמש בגרגרי חומוס משומרים או קפואים.

האתר של פסקל

צילום:דרור כץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר