טאג'ין ירקות ובשר

כמות ל-7 מנותמצרכים:2-½1 ק"ג בשר שריר עגל טרי חתוך לקוביות1 ק"ג תפ"א בינוניים1 ק"ג חצילים גדולים½ ק"ג עגבניות5 בצלים1 ק"ג קישואים1 מיכל (כ-400 גרם) עגבניות מרוסקות 200 גרם רסק עגבניותמלח, פלפל שחור ופלפל אנגלי טחון לפי הטעם¼ אגוז מוסקט מגורדאופן ההכנה:מקלפים את החצילים ותפוחי האדמה.חותכים את כל הירקות לחתיכות גסות, ופורסים את הבצלים. מטגנים מעט שמן זית בסיר, ומוסיפים את קוביות הבשר לסגירה. מתבלים את הבשר בכל התבלינים ומוסיפים מים. כשמתחילה רתיחה מכבים את האש ומעבירים את הבשר לסיר יציקה או לטאג'ין מסורתי.מוסיפים את כל הירקות לסיר עם הבשר, מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק ומערבבים היטב. מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל ומכניסים לתנור בחום גבוה (כ-250̊) למשך שעה. מנמיכים את חום התנור ל-150̊ ומשאירים את התבשיל למשך שעתיים נוספות לפחות. מדי פעם רצוי לפתוח את התנור ולבדוק אם צורך בהוספת מים כדי שהתבשיל יישאר עסיסי.חינאוי בוצ'ר שופהרצליה פיתוח – החושלים 6. טל' 09-8822660ת"א – קרליבך 25. טל' 03-6240458יפו – קדם 58. טל' 03-6822074

כמות ל-7 מנות

מצרכים:
2-½1 ק"ג בשר שריר עגל טרי חתוך לקוביות
1 ק"ג תפ"א בינוניים
1 ק"ג חצילים גדולים
½ ק"ג עגבניות
5 בצלים
1 ק"ג קישואים
1 מיכל (כ-400 גרם) עגבניות מרוסקות
200 גרם רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור ופלפל אנגלי טחון לפי הטעם
¼ אגוז מוסקט מגורד

אופן ההכנה:
מקלפים את החצילים ותפוחי האדמה.
חותכים את כל הירקות לחתיכות גסות, ופורסים את הבצלים.
מטגנים מעט שמן זית בסיר, ומוסיפים את קוביות הבשר לסגירה.
מתבלים את הבשר בכל התבלינים ומוסיפים מים.
כשמתחילה רתיחה מכבים את האש ומעבירים את הבשר לסיר יציקה או לטאג'ין מסורתי.
מוסיפים את כל הירקות לסיר עם הבשר, מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק ומערבבים היטב.
מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל ומכניסים לתנור בחום גבוה (כ-250̊) למשך שעה. מנמיכים את חום התנור ל-150̊ ומשאירים את התבשיל למשך שעתיים נוספות לפחות. מדי פעם רצוי לפתוח את התנור ולבדוק אם צורך בהוספת מים כדי שהתבשיל יישאר עסיסי.


חינאוי בוצ'ר שופ
הרצליה פיתוח – החושלים 6. טל' 09-8822660
ת"א – קרליבך 25. טל' 03-6240458
יפו – קדם 58. טל' 03-6822074

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר