צ'ילי קון קרנה – גרסה פרטית

חומרים:750 גר' בשר טחוןשעועית אדומה מושרית למשך לילה 2 פלפלים קצוצים לקוביות 1 בצל קצוץ לקוביות.אפשר להוסיף עגבניות מרוסקות.1/2 ליטר ציר בקרצ'ילי חריף, שום, מלח, פלפלשמן זית לטיגוןאופן ההכנה:משחימים במעט שמן זית את הבצל והצ'ילי החריף.מוסיפים הבשר ומשחימים גם את הבשר תוך כדי שמפוררים אותו.מוסיפים הפלפלים והשום.משחימים עוד כ- 5 דקות..מוסיפים את השעועית, ציר הבקר והעגבניות (מי שרוצה).מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 3 שעות עד שהשעועית רכה. מוסיפים מלח, פלפל – אם צריך.אתר כצל'ה

חומרים:
750 גר' בשר טחון
שעועית אדומה מושרית למשך לילה
2 פלפלים קצוצים לקוביות
1 בצל קצוץ לקוביות.
אפשר להוסיף עגבניות מרוסקות.
1/2 ליטר ציר בקר
צ'ילי חריף, שום, מלח, פלפל
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
משחימים במעט שמן זית את הבצל והצ'ילי החריף.
מוסיפים הבשר ומשחימים גם את הבשר תוך כדי שמפוררים אותו.
מוסיפים הפלפלים והשום.
משחימים עוד כ- 5 דקות..
מוסיפים את השעועית, ציר הבקר והעגבניות (מי שרוצה).
מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 3 שעות עד שהשעועית רכה.
מוסיפים מלח, פלפל – אם צריך.

אתר כצל'ה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר