אוסובוקו טלה בירקות שורש

רכיבים:5 יחידות אוסובוקו טלה2 בצל2 גזר1 ראש סלרי6 שיני שום2 כוכב אניס6 פלפל אנגלי שלםעלי דפנהשמן זיתמעט קמח1.5 כוס יין אדום1.5 ליטל ציר בקרמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:מחממים סיר עם מעט שמן זית. מקמחים את האוסובוקו בקמח, סוגרים במחבת מכל הכיוונים ומוציאים לתבנית.מכניסים את ירקות השורש עם התבלינים לסיר עם המשקע. מוסיפים את היין האדום ומגרדים את המשקע בתחתית הסיר, ומביאים לרתיחה.יוצקים את כל התערובת על האוסובוקו, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות צלזיוס למשך שעתיים.מומלץ להגיש עם אורז מג'דרה.NOVA אירועים בנמל תל אביבצילום דניאל לילה

רכיבים:
5 יחידות אוסובוקו טלה
2 בצל
2 גזר
1 ראש סלרי
6 שיני שום
2 כוכב אניס
6 פלפל אנגלי שלם
עלי דפנה
שמן זית
מעט קמח
1.5 כוס יין אדום
1.5 ליטל ציר בקר
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם מעט שמן זית.
מקמחים את האוסובוקו בקמח, סוגרים במחבת מכל הכיוונים ומוציאים לתבנית.
מכניסים את ירקות השורש עם התבלינים לסיר עם המשקע.
מוסיפים את היין האדום ומגרדים את המשקע בתחתית הסיר, ומביאים לרתיחה.
יוצקים את כל התערובת על האוסובוקו, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות צלזיוס למשך שעתיים.
מומלץ להגיש עם אורז מג'דרה.

NOVA אירועים בנמל תל אביב

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר