ספריבס טלה על ירקות חורף ופירות יבשים

חומרים:1 שדרת צלעות טלה קטנות 4 יח' שומר חתוך לשישיות 2 יח' בטטה פרוסה גס 300 גרם פירות יבשים 10 שיני שום טריות 500 מ"ל יין אדום חצי כוס שמן זית 5 ענפי תימין טריים פלפל שחור גרוס מלח גס אופן ההכנה:את הצלעות מורחים בשמן זית ומתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס .מעבירים לכלי חסין חום ומפזרים את הירקות והפירות יבשים מסביב.יוצקים יין אדום ומכסים בנייר אלומיניום.מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי.מסירים את נייר האלומיניום, מעלים את הטמפרטורה ל-190 מעלות וצולים ל-15 דקות נוספות. מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1, טל. 08 6722220

חומרים:
1 שדרת צלעות טלה קטנות
4 יח' שומר חתוך לשישיות
2 יח' בטטה פרוסה גס
300 גרם פירות יבשים
10 שיני שום טריות
500 מ"ל יין אדום
חצי כוס שמן זית
5 ענפי תימין טריים
פלפל שחור גרוס
מלח גס

אופן ההכנה:
את הצלעות מורחים בשמן זית ומתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס .
מעבירים לכלי חסין חום ומפזרים את הירקות והפירות יבשים מסביב.
יוצקים יין אדום ומכסים בנייר אלומיניום.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי.
מסירים את נייר האלומיניום, מעלים את הטמפרטורה ל-190 מעלות
וצולים ל-15 דקות נוספות.

מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1, טל. 08 6722220

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר