חומרים:
1 שדרת צלעות טלה קטנות
4 יח' שומר חתוך לשישיות
2 יח' בטטה פרוסה גס
300 גרם פירות יבשים
10 שיני שום טריות
500 מ"ל יין אדום
חצי כוס שמן זית
5 ענפי תימין טריים
פלפל שחור גרוס
מלח גס
אופן ההכנה:
את הצלעות מורחים בשמן זית ומתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס .
מעבירים לכלי חסין חום ומפזרים את הירקות והפירות יבשים מסביב.
יוצקים יין אדום ומכסים בנייר אלומיניום.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי.
מסירים את נייר האלומיניום, מעלים את הטמפרטורה ל-190 מעלות
וצולים ל-15 דקות נוספות.
מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1, טל. 08 6722220