אסאדו צלוי בתמרהינדי על שורשים מקורמלים ועלים ירוקים

מצרכים:שרשרת אסאדו במשקל ק"ג וחצי (שרשרת אסאדו = אסאדו פרוס לרצועות ארוכות ברוחב של כ- 10 ס"מ)מלח פלפל גרוס סוכרשמן זית טימין בצלים קטנים גזרים צבעוניים קולרבי שום ארטישוק ירושלמי מלח פלפל שחור גרוססירופ תמרהינדילסלט: עלי ראשאד עלי כוסברהעלי נענע גרגירי קצח מלח פלפל שחור חומץ בן יין לבן קורט סוכר שמן זית אופן ההכנה:חוצים או חותכים ל- 4 את הירקות (לפי גודלם) – על הירקות להשאר גדולים יחסית מכיוון שזמן בישולם ארוך.לתבל ולהניח בתבנית צלייה עמוקה (ברזייר ) או סיר סוטאז' או רוסטר .מחממים את התנור ל-160 מעלות. מניחים את שרשראות האסאדו על הירקות ומתבלים בשפע בכל חומרי התיבול.מכסים בנייר אפייה ומעל נייר כסף.דואגים שהתבנית תהיה סגורה היטב ואטומה.אופים בתנור כ- 3 שעות .מסירים את הכיסוי.מושחים בתמרהינדי ומשחימים מעט אם יש צורך – כרבע שעה.מערבבים את העלים הירוקים.משקשקים את כל חומרי התיבול ומתבלים ממש סמוך להגשה.הגשה:מניחים את הירקות בתבנית ההגשה.פורסים את שרשראות האסאדו למנות ומניחים מעל הירקות.מעל מנות האסאדו מניחים את הסלט ומגישים מיד. צילום דניאל לילה

מצרכים:
שרשרת אסאדו במשקל ק"ג וחצי
(שרשרת אסאדו = אסאדו פרוס לרצועות ארוכות ברוחב של כ- 10 ס"מ)
מלח
פלפל גרוס
סוכר
שמן זית
טימין

בצלים קטנים
גזרים צבעוניים
קולרבי
שום
ארטישוק ירושלמי
מלח
פלפל שחור גרוס
סירופ תמרהינדי

לסלט:
עלי ראשאד
עלי כוסברה
עלי נענע
גרגירי קצח
מלח
פלפל שחור
חומץ בן יין לבן
קורט סוכר
שמן זית

אופן ההכנה:
חוצים או חותכים ל- 4 את הירקות (לפי גודלם) – על הירקות להשאר גדולים יחסית מכיוון שזמן בישולם ארוך.
לתבל ולהניח בתבנית צלייה עמוקה (ברזייר ) או סיר סוטאז' או רוסטר .
מחממים את התנור ל-160 מעלות.
מניחים את שרשראות האסאדו על הירקות ומתבלים בשפע בכל חומרי התיבול.
מכסים בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
דואגים שהתבנית תהיה סגורה היטב ואטומה.
אופים בתנור כ- 3 שעות .
מסירים את הכיסוי.
מושחים בתמרהינדי ומשחימים מעט אם יש צורך – כרבע שעה.
מערבבים את העלים הירוקים.
משקשקים את כל חומרי התיבול ומתבלים ממש סמוך להגשה.

הגשה:
מניחים את הירקות בתבנית ההגשה.
פורסים את שרשראות האסאדו למנות ומניחים מעל הירקות.
מעל מנות האסאדו מניחים את הסלט ומגישים מיד.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר