בייבי ביף עם תאנים צרובות בליווי ריזוטו עם שיטאקי

מרכיבים לסועד:200 גרם מכסה אנטריקוטתאנים טריותכוס ריזוטורבע כוס יין לבן2 שיני שום קצוץ30 גרם חמאהמעט פטריות שיטאקיבצל קצוץציר ירקות מבושלאופן ההכנה:מפרידים את מכסה האנטריקוט מן הנתח ומנקים מכל הגידים.מעסים את הנתחים בשמן זית ומלח גס.שמים מחבת פסים על להבה גבוהה.סוגרים את האנטריקוט על מחבת הפסים בטמפרטורה גבוהה.מכניסים את הנתחים לתנור ל- 7 דקות ב- 150 מעלות, עד לעשייה ברמה של מדיום.לפני ההגשה צורבים תאנה על מחבת חם ומניחים על הנתחים.ריזוטו:מטגנים את השום והבצל עם החמאה.שופכים את היין לבן לסיר על אש קטנה.מוסיפים את פטריות השיטאקי ואת הריזוטו לסיר ומבשלים עד שקיפות.מוסיפים את ציר הירקות לריזוטו ומבשלים עד דרגת “אל-דנטה”

מרכיבים לסועד:
200 גרם מכסה אנטריקוט
תאנים טריות
כוס ריזוטו
רבע כוס יין לבן
2 שיני שום קצוץ
30 גרם חמאה
מעט פטריות שיטאקי
בצל קצוץ
ציר ירקות מבושל

אופן ההכנה:
מפרידים את מכסה האנטריקוט מן הנתח ומנקים מכל הגידים.
מעסים את הנתחים בשמן זית ומלח גס.
שמים מחבת פסים על להבה גבוהה.
סוגרים את האנטריקוט על מחבת הפסים בטמפרטורה גבוהה.
מכניסים את הנתחים לתנור ל- 7 דקות ב- 150 מעלות, עד לעשייה ברמה של מדיום.
לפני ההגשה צורבים תאנה על מחבת חם ומניחים על הנתחים.

ריזוטו:
מטגנים את השום והבצל עם החמאה.
שופכים את היין לבן לסיר על אש קטנה.
מוסיפים את פטריות השיטאקי ואת הריזוטו לסיר ומבשלים עד שקיפות.
מוסיפים את ציר הירקות לריזוטו ומבשלים עד דרגת “אל-דנטה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר