שיפודי יקיטורי אנטרקוט ברוטב צ'ימיצ'ורי

חומרים (4 מנות):400 גר' בשר אנטרקוט מיושן מלח גס ופלפל שחור.שיפודי עץ "יקיטורי"חומרים לרוטב צ'ימיצ'ורי:100 גר' כוסברה (חופן)חופן פטרוזיליה3 שיני שום½ בצל אדום קצוץפלפל גמבה קצוץ דק7 כפות חומץ רגיל או חומץ בן יין 2 כפות סוכר 10 כפות שמן זית קורט מלח דקאופן ההכנה:הכנת רוטב צ'ימיצ'ורי:קוצצים דק דק את הכוסברה, הפטרוזיליה, השום והפלפל הגמבה (ניתן גם לטחון). מוסיפים את החומץ , הסוכר, שמן הזית והמלח, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים את התיבול. הכנת השיפודים: חותכים את האנטרקוט לקוביות גסות ומשפדים על שיפודי עץ ("יקיטורי").מחממים מחבת רגילה או מחבת גריל, מתבלים את השיפודים במלח, פלפל ושמן זית, וסוגרים את הפילה כ-3 דקות מכל צד.הגשה:מגישים מיד את השיפודים ביחד עם רוטב הצ'מיצ'ורי.NOVA אירועים בנמל תל אביבצילום דניאל לילה

חומרים (4 מנות):
400 גר' בשר אנטרקוט מיושן
מלח גס ופלפל שחור.
שיפודי עץ "יקיטורי"

חומרים לרוטב צ'ימיצ'ורי:
100 גר' כוסברה (חופן)
חופן פטרוזיליה
3 שיני שום
½ בצל אדום קצוץ
פלפל גמבה קצוץ דק
7 כפות חומץ רגיל או חומץ בן יין
2 כפות סוכר
10 כפות שמן זית
קורט מלח דק

אופן ההכנה:
הכנת רוטב צ'ימיצ'ורי:
קוצצים דק דק את הכוסברה, הפטרוזיליה, השום והפלפל הגמבה (ניתן גם לטחון). מוסיפים את החומץ , הסוכר, שמן הזית והמלח, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים את התיבול.

הכנת השיפודים:
 חותכים את האנטרקוט לקוביות גסות ומשפדים על שיפודי עץ ("יקיטורי").
מחממים מחבת רגילה או מחבת גריל, מתבלים את השיפודים במלח, פלפל ושמן זית, וסוגרים את הפילה כ-3 דקות מכל צד.

הגשה:
מגישים מיד את השיפודים ביחד עם רוטב הצ'מיצ'ורי.

NOVA אירועים בנמל תל אביב

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר