חומרים ל-6 מנות
1 יח' דלורית חתוכה לפלחים ולאורך כ – 6-8 חתיכות.
12 יח' פטריות שמפניון טריות.
2 קישואים עגולים חתוכים לפלחים, כ – 6 פלחים לקישוא.
6 יח' פיטריות פורטובלו לא גדולות חצויות ל – 2.
25 חצאי פרוסות חציל משובח בעובי 1.5 ס"מ מומלחים מעט.
6 רבעי בצל סגול.
6 פלפלים מתוקים רצוי קטנים וצבעוניים.
6 כתרי ברוקולי או כרובית.
2 קוביות שמיר דורות.
2 קוביות שום דורות.
2 קוביות ג'נג'ר דורות
4 כפות דבש .
½ כוס שמן זית
½ חב' חמאה.
½ כפית פלפל גרוס טרי.
1 כף אבקת מרק עוף.
2 כפות חומץ בלסמי
4 כפות רוטב טריאקי
מעט עלי טימין טרי, 2 ענפי רוזמרין טרי.
אופן ההכנה
מערבבים את כל הירקות עם כל החומרים ומשרים כ – 4 שעות.
אח"כ צולים בתנור בחום 200 מעלות כ 20-25 דקות.
המלצת הגשה של השף: בפלטה גדולה מניחים ערמה של עלי בייבי ועליהם מסדרים לגובה את כל הירקות ויוצקים סביב מהרוטב שנישאר, מקשטים בעלי טימין ורוזמרין טריים
בתאבון.