ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - ירקות
מתכונים לחנוכה
מתכונים - ירקות

שעועית שחורה עם תרד

מאת בינו גבסו, דוקטור שקשוקה


החומרים:
תרד טרי
שעועית אמריקאית – 2 כוסות
1/2 ק"ג בשר (שריר / רגל) חתוך לקוביות
3/4 כוס כוסברה קצוצה
9 שיני שום פלוחות
מלח לפי הטעם
3/4 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לטעמכם האישי
2 בצלים גדולים קצוצים
2 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס שמן קנולה "עץ הזית" המועשר בויטמין E

אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים את השמן, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל צדדיו.
מוציאים את הבשר ומאדים את הבצל עד גוון זגוגי. מוסיפים את התרד ומאדים יחד עם הבצל.
מחזירים לסיר את הבשר ומוסיפים את השעועית, מפזרים את הפפריקה המתוקה, הכורכום ומכסים במים.
מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לבישול איטי עד ריכוך מלא של הבשר והשעועית (במידה וחסרים נוזלים, יש להוסיף), מוסיפים את התפו"א, מבשלים עד ריכוך ומכבים את האש.
מוסיפים את שאר התבלינים והכוסברה, ומגישים חם.











    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים