שעועית ירוקה ברוטב קצ'אפּ מאניס

המצרכים:3 שיני שום כתושות2 בצלי שאלוט כתושים3 כפות שמן צמחי450 גרם שעועית ירוקה חתוכה לחתיכות באורך 2.5 ס"מ5-3 צ'ילי חצויים לאורכם5 כפות סויה קצ'אפּ מאניס1 עגבנייה ללא הליבה חתוכה לרצועות עבות1 כף בצלי שאלוט מטוגניםמלחאופן ההכנה:כותשים את השום ובצלי השאלוט עם 2 כפות מים עד לקבלת מחית, ומניחים בצד. מחממים שמן בווק על להבה בינונית-נמוכה. מוסיפים לווק את המחית התבלינים הכתושים ומערבבים במשך כ-8 דקות. מוסיפים לווק את השעועית הירוקה והצ'ילי ומערבבים. מוסיפים את ה קצ'אפּ מאניס ו-1/4 כוס מים, ומערבבים כך שהמים יכסו את השעועית. מגביהים מעט את הלהבה, ומקפיצים עד להתרככות השעועית, כ-8-6 דקות. מוסיפים את העגבניות ומקפיצים במשך 2 דקות נוספות. מתבלים במלח, מעבירים לקערת הגשה וממתינים להעצמת הטעמים כ-10 דקות לפני ההגשה. מקשטים בבצלי שאלוט ומגישים עם אורז.

המצרכים:
3 שיני שום כתושות
2 בצלי שאלוט כתושים
3 כפות שמן צמחי
450 גרם שעועית ירוקה חתוכה לחתיכות באורך 2.5 ס"מ
5-3 צ'ילי חצויים לאורכם
5 כפות סויה קצ'אפּ מאניס
1 עגבנייה ללא הליבה חתוכה לרצועות עבות
1 כף בצלי שאלוט מטוגנים
מלח

אופן ההכנה:
כותשים את השום ובצלי השאלוט עם 2 כפות מים עד לקבלת מחית, ומניחים בצד.
מחממים שמן בווק על להבה בינונית-נמוכה. מוסיפים לווק את המחית התבלינים הכתושים ומערבבים במשך כ-8 דקות.
מוסיפים לווק את השעועית הירוקה והצ'ילי ומערבבים.
מוסיפים את ה קצ'אפּ מאניס ו-1/4 כוס מים, ומערבבים כך שהמים יכסו את השעועית. מגביהים מעט את הלהבה, ומקפיצים עד להתרככות השעועית, כ-8-6 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומקפיצים במשך 2 דקות נוספות. מתבלים במלח, מעבירים לקערת הגשה וממתינים להעצמת הטעמים כ-10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בבצלי שאלוט ומגישים עם אורז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר