חומרים:
1 חציל קלוף, חתוך לרצועות
שמן לטיגון
1 שן שום קצוצה
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות רוטב סויה קיקומן
2 כפות יין לבן יבש
1 כפית סוכר חום
1 כפית שמן שומשום טהור תוצרת Flavour
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת.
מטגנים את רצועות החציל עד שהן משחימות.
מניחים על נייר סופג.
מחממים שוב מעט שמן במחבת. מקפיצים ל-2 דקות את השום, הג'ינג'ר והבצלים הירוקים הקצוצים. מוסיפים את החצילים.
יוצקים מעל רוטב סויה קיקומן, יין לבן יבש, סוכר חום ושמן שומשום טהור תוצרת Flavor.
אוהבי החריף יכולים להוסיף קמצוץ מתערובת שבעת התבלינים.
מבשלים כרבע שעה על אש קטנה.