אנטיפסטי חצילים, בטטות, לפת ותירס בדבש ורוקפור

חומרים ל- 6 מנות:1 כוס קוביות חצילים1 כוס קוביות לפת1 כוס קוביות בטטה1 כוס תירס בקלחים חתוך בעובי1 ס"מ2 כפות שמן זית4 כפות דבש100 ג' גבינת רוקפוראופן ההכנה:מניחים בתבנית בתנור עם שמן הזית, הדבש והגבינה. עוטפים בנייר כסף ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.

חומרים ל- 6 מנות:
1 כוס קוביות חצילים
1 כוס קוביות לפת
1 כוס קוביות בטטה
1 כוס תירס בקלחים חתוך בעובי1 ס"מ
2 כפות שמן זית
4 כפות דבש
100 ג' גבינת רוקפור

אופן ההכנה:
מניחים בתבנית בתנור עם שמן הזית, הדבש והגבינה.
עוטפים בנייר כסף ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר